“Bu nesil çok şey kaybetti”

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, bugün başlayan eğitim- öğretim yılıyla ilgili yaptığı açıklamada “Bu kadar zamandır okullar kapalıydı ama belli ki bunun planlaması yapılmadı. Buna vakit bulunamadı!!! Bir nesil eğitimde çok şey kaybetti ama her zamanki gibi bazıları daha fazla kaybetti” dedi.

“Bu nesil çok şey kaybetti”
13 Eylül 2021 Pazartesi 09:57

banner9

Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Yüz yüze eğitim yarın başlıyor. Buna elbette hepimiz çok seviniyoruz. Umarım ve dilerim ki kesintiler yaşanmaz. Ama kalabalık sınıfların bulunduğu okullarda gerekli planlama yapılmadığı için alınan seyreltilmiş eğitim kararını kabul etmek mümkün değil. Bu çocuklarımız haftada iki veya üç gün yüz yüze eğitim alırken, diğer okullardaki çocuklarımız beş gün yüz yüze eğitim alacak.

Bu kadar zamandır okullar kapalıydı ama belli ki bunun planlaması yapılmadı. Buna vakit bulunamadı!!! Bir nesil eğitimde çok şey kaybetti ama her zamanki gibi bazıları daha fazla kaybetti. Ve şimdi daha fazla kaybetmeye devam edecek. Bu çocukların tümü bizim çocuklarımız, bizim geleceğimiz. Bu kadar zamanda bir planlama yapıl(a)madı diye ortaya çıkan katmerlenmiş fırsat eşitsizliğini hazmetmemiz mümkün değil! Bu nesle kaybettirdiğiniz yeter!!!” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.