Özel tekneye Yunan ateşi iddiası: 2 Türk yaralandı

Marmaris'te Rodos adası açıklarında içinde 2'si Türk üç kişinin bulunduğu özel bir tekneye Yunanistan deniz unsurları tarafından ateş açıldı. Saldırıda 3 kişi yaralandı.

Özel tekneye Yunan ateşi iddiası: 2 Türk yaralandı
11 Ağustos 2020 Salı 13:37

banner9

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada Marmaris'in 13 kilometre açığında Rodos adası Yunanistan sularında özel bir tekneye Yunan güçleri tarafından ateş açıldığı bilgisi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık Personeli ile birlikte 4 Sahil Güvenlik Botu, ve 1 Sahil Güvenlik Dalış Timi sevk edildiği belirtildi.

Saldırıda özel teknede bulunan 1 Türk vatandaşının hafif yaralı, 1 Suriye vatandaşının kolu kırık, 1 Türk vatandaşının da ağır yaralı olarak Marmaris ‘e götürülerek hastaneye sevk edildiği duyuruldu.

Olayla ilgili Marmaris Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından adli tahkikat başlatıltı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.