Özersay'dan hükümete eleştiri

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, hükümetin muhtarlara her ay ödenen muhtarlık ödeneklerinin henüz yatırılmamasını eleştirdi. 

Özersay'dan hükümete eleştiri
05 Şubat 2021 Cuma 17:12

banner9

Özersay yaptığı yazılı açıklamada, “Maalesef muhtarlarımızın ödenekleri ayın 5’i olmasına rağmen yatırılmadığı ve gelecek hafta da bankalar kapalı olduğu için yatırılamayacağı için devletten bu ödenekleri ancak 15 Şubat’ta alabilecekler gibi görünüyor. Bazı muhtarlarımızın özellikle ayın başında harcamaları için bu ödeneğe ihtiyacı olduğunu önceden düşünmek gerekirdi” dedi.

Muhtarların bu sıkıntısının giderilmesi gerektiğini belirten Özersay, yaptığı açıklamada, hükümetin krizi yönetmek konusunda hem geç karar alma, hem halkı zamanında ve anlaşılır şekilde bilgilendirmeme, hem de bazı sıkıntıları önceden düşünerek, tartarak hareket edememe gibi yönetim zafiyetleri yaşadığını savundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.