TBMM Dilekçe Komisyonu heyeti, KKTC'de

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dilekçe Komisyonu heyeti, Cumhuriyet Meclisi’nin davetiyle KKTC’ye geldi.

TBMM Dilekçe Komisyonu heyeti, KKTC'de
30 Mayıs 2021 Pazar 11:58

banner9

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dilekçe Komisyonu heyeti, Cumhuriyet Meclisi’nin davetiyle KKTC’ye geldi.

Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır başkanlığındaki heyet, bu sabah KKTC’ye gelişinde, Ercan Havalimanı’nda, Cumhuriyet Meclisi Dilekçe ve Ombudsman Komitesi Başkanı İzlem Gürçağ Altuğra ve Komite Başkan Vekili Salahi Şahiner tarafından karşılandı.

Heyet, temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Önder Sennaroğlu, Başbakan Ersan Saner ile Dilekçe Ombudsman Komitesi eski Başkanı ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay tarafından kabul edilecek.

Cumhuriyet Meclisi Dilekçe ve Ombudsman Komitesi ile toplantı yapması planlanan heyetin, Çarşamba günü ülkeden ayrılması bekleniyor.

Heyette, Başkan Mihrimah Belma Satır’ın yanı sıra Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve İzmir Milletvekili Özcan Purçu bulunuyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.