Eljero Elia: Hollanda’da, Başkan Erdoğan ile fotoğraf çektirdiğim için bana kızanlar var!.

Eljero Elia: Hollanda’da, Başkan Erdoğan ile fotoğraf çektirdiğim için bana kızanlar var!.
30 Ağustos 2020 Pazar 00:01

banner9

Medipol Başakşehir’den bu sezon ayrılan Hollandalı kanat oyuncusu Eljero Elia, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf hakkında açıklamalarda bulundu. Elia, “Elini sıktım, bana ‘Güzel çocukların var, maşallah dedi” açıklamasını yaptı..

çektirdiğim için bana kızanlar var!

Başakşehir’de 3 sezon forma giydikten sonra Utrecht’e imza atan Eljero Elia, şampiyonluk sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf için Hollanda’da konuştu.

“GÜZEL ÇOCUKLARIN VAR, MAŞALLAH” DEDİ

Kendisine kızanlar olduğunu söyleyen 33 yaşındaki oyuncu, “Hollanda’da, Erdoğan ile fotoğraf çektirdiğim için bana kızanlar var. Elini sıktım, bana ‘Güzel çocukların var, maşallah” dedi. Başka bir şey konuşmadık. Türklerin birçoğu onun yönetiminden ve Avrupa’nın geri kalanına bağımlı olmamalarından gurur duyuyor.” ifadelerini kullandı..


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.