Meclis Takımı ile Lapta Masterler karşılaştı

Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı, Lapta Masterları takımı ile dostluk  karşılaşmasında bir araya geldi. 

Meclis Takımı ile Lapta Masterler karşılaştı
15 Eylül 2021 Çarşamba 11:35

banner9

Meclis Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Lapta Şehit Şevket Kadir Stadyumunda oynanan ve Alper Aligüllü’nün yönettiği karşılaşma öncesi bölge sporuna  hizmet etmiş merhum sporcular anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 

Meclis takımında CTP Milletvekili Teberrüken Uluçay, bağımsız Milletvekilleri Hasan Büyükoğlu ve Mesut Genç ile bazı Meclis çalışanları yer aldı. 

Maç öncesi konuşan Meclis Takımı Kaptanı Hasan Büyükoğlu,  sporun güzellikleri konusunda farkındalık yaratma amacıyla ülkenin çeşitli bölgelerinde karşılaşmalar gerçekleştirdiklerini anımsattı. 

Büyükoğlu, 2 yıla yakın bir süredir pandemi süreci yaşanmasına rağmen insanların sporsuz kalmaması gerektiğine dikkat çekerek,  kurallara uyarak hayatın normal akışı ile devam etmesi gerektiğini söyledi ve tüm vatandaşlara aşı olmaları konusunda çağrı yaptı. 

Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ da konuşmasında,  Meclis takımını bölgede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, uzun süreden beri etkinlik yapmadan geçen zamanlardan sonra bu tür adımların bölge halkına ve bütün ülkeye de psikolojik olarak bir motivasyon sağladığını dile getirdi. 

Karşılaşma 7-7 beraberlikle sonuçlandı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.