6 tutuklu!

Başbakan Saner’in şikayette bulunduğu video ile ilgili olarak dün gündüz saatlerinde Pınar Gökmen, Caner Kalaycı ve Güngör Sarıboğa isimli zanlılar tutuklanırken, gece geç saatlerde ise eski üst düzey bir devlet görevlisi (M.Ö.), bir siyasinin yakını (E.S.) ile olayda adı geçen telefoncunun da (C.S.) konuyla bağlantısı olduğu düşünülerek gözaltına alınarak sorgulandığı ve bugün mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

6 tutuklu!
23 Ekim 2021 Cumartesi 09:52

banner9

Başbakan Ersan Saner’in şikayette bulunduğu video ile ilgili polisin yürüttüğü soruşturma derinleşiyor. 

Polisin Pınar Gökmen’i sorgusunun ardından Caner Kalaycı ve Güngör Sarıboğa’nın tutuklanıp mahkemeye çıkarılmasının ardından gece geç saatlerde eski üst düzey bir devlet görevlisi ile birlikte bir telefon satıcısının gözaltına alındığı ve sorgulandığı öğrenildi.

Bu üç kişinin de sorgularının tamamlanmasının ardından sabah mahkemeye çıkarılacağı öğrenilirken; olayın boyutunun çok büyük olduğu tutuklamaların hafta sonu da devam edeceği öğrenildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.