78 şişe içki çaldılar

Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 16 kişi ve gece açık tutulan bir iş yeri hakkında yasal başlatıldı.

78 şişe içki çaldılar
23 Nisan 2021 Cuma 10:34

banner9

Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 16 kişi ve gece açık tutulan bir iş yeri hakkında yasal başlatıldı.
Polisten verilen bilgiye göre, sokağa çıkma yasağı kapsamında; 22-23 Nisan tarihleri arasında, ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu; toplam 16 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği, bir iş yerinin ise saat 20:00’de kapatması gerekirken yasal emirlere uymayarak gece saat 22:30’a kadar açık bulundurulduğu tespit edildi. Bahse konu şahıslar ve işyeri hakkında yasal işlem başlatıldı.
MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK VE SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ
2021 yılı Nisan ayı içerisinde, Lapta’da faaliyet gösteren “Bestmar” isimli süpermarkette çalışan K.K.’nin (E-17), arkadaşı H.K.(E-21) ile birlikte marketten 72 şişe viski ve 6 şişe rakıyı çaldıkları tespit edildi. 
Bahse konu şahıslar tutuklandı. Yürütülen ileri soruşturmada, şahısların marketten çaldıkları 48 şişe viski ile 6 şişe rakıyı Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir iş yerine 4200 TL karşılığında satmak suretiyle sahtekarlıkla para temin ettikleri tespit edildi. Çalınan diğer 24 şişe viski zanlıların tasarruflarında bulunarak emare olarak alındı
YÜKSEKTEN DÜŞEN ŞAHIS 
Dün saat 03:30 raddelerinde, Gazimağusa’da sakin Giyas Arragib (E-24), kalmakta olduğu beşinci kattaki dairenden birbirine bağladığı çarşaflara tutunarak 17.50 metre yükseklikten aşağıya inmeye çalıştığı sırada dengesini kaybedip beton zemin üzerine düşerek ağır şekilde yaralandı. Bahse konu şahıs kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım servisinde müşahede altına alındı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.