Belevi'nin eserleri yayınlandı

Dünyaca ünlü Naxos yayınevi, Kıbrıslı Türk müzisyen Kemal Belevi’nin eserlerini yayınladı.

Belevi'nin eserleri yayınlandı
21 Şubat 2021 Pazar 18:45

banner9

2022 yılının ilk aylarında Belevi’nin Gitar ve keman için bestelediği eserlerden oluşan ikinci albüm için çalışmalar sürerken, Dünya devi Naxos şimdi de Belevi’nin geçtiğimiz yıl yayınladığı  1. Albümdeki 2 Gitar için bestelenmiş tüm eserlerini kitap ve PDF olarak yayınladı.

Naxos Sheet Music Publishing'le yapılan anlaşma ile “Guitar Duos of Kemal Belevi” albümündeki eserler 19 Ocak tarihinden itibaren  satışa sunuldu. Böylece, Kemal  Belevi’nin notaları Dünyanın önemli bestecilerinin notaları ile yanyana satılmaya başladı.

10 kitap olarak yayınlanan eserler şöyle: Cyprian Rhapsodies Nos.1-4, Suite Chypre, Turkish Suite, Vals Nos.1-2, Romance, 3 Fragments.
 

Eserler https://publishing.naxos.com bağlantısı üzerinden PDF olarak indirilebilecek veya kitap siparişi verilebilecek. Ayrıca her eserin ilk sayfası müzik eşliğinde izlenebilecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.