Bir kişi daha vefat etti

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde Yoğun Bakım Servisi’nde Covid-19 tanısı ile tedavi gören 62 yaşındaki Siyami Yılmaz’ın vefat ettiğini açıklandı.

Bir kişi daha vefat etti
06 Şubat 2021 Cumartesi 16:57

banner9

Hipertansiyon hastası olan Yılmaz’ın Atrial Fibrilasyon ve Serebrovasküler olay (akut inme) şikayetiyle 5 gün önce Acil Servis’e başvurduğu ve yapılan PCR test sonucunun pozitif olduğu saptanmıştı.

Bakan Pilli’nin açıklaması şöyle:

“COVID 19 tanısı ile yoğun bakımda tedavi gören 62 yaşındaki Siyami Yılmaz vefat etmiştir. Yılmaz, hipertansiyon, atrial fibrilasyon ve serebrovasküler olay (akut inme) nedeni ile 5 gün önce acil servise başvurmuş ve yapılan tetkiklerinde PCR testinin positif olduğu saptanmıştır. 5 günden beridir yoğun bakımda tedavisi devam eden hasta yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.
Merhum kişiye Allah’tan rahmet , yaslı ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.