Kuir Kıbırs'tan tanıtım broşürü

Kuir Kıbrıs Derneği’nin bilgilendirici broşürleri,  Derneğin çevrimiçi sitesi, kuirkibris.org’ta yayınlandı.

Kuir Kıbırs'tan tanıtım broşürü
17 Şubat 2021 Çarşamba 12:07

banner9

Kuir Kıbrıs Derneği’nin bilgilendirici broşürleri,  Derneğin çevrimiçi sitesi, kuirkibris.org’ta yayınlandı.

Dernekten verilen bilgiye göre, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Kuir Kıbrıs Derneği tarafından KAOS GL işbirliğiyle yürütülen “Sömürüden Özgür LGBTİ+ HAYAT” Projesi, “Dayanışma Hattı” ile ilgili bilgilendirici kitapçık, derneğin web sitesinde çevrimiçi yayınlayarak daha erişilebilir hale getirildi.

Dayanışma Hattı, lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve artıların (LGBTİ+’ların) ve yakınlarının, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliğine ilişkin sorularına, eğitim, çalışma hayatı, aile, barınma, sağlık, açılma, cinsel sağlık, askerlik vb. alanlardaki soruları yanıtlamayı amaçlamaktadır. Projeleri kapsamında ücretsiz olarak sağlanan psikososyal, hukuki ve sosyal hizmet servisleri hakkında bilgi de edinilebilir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.