Park halindeki araçta yangın

Lefkoşa'da park halindeki araçta yangın çıktı.

Park halindeki araçta yangın
01 Mayıs 2021 Cumartesi 11:03

banner9

Lefkoşa'da park halindeki araçta yangın çıktı.
Polisten verilen bilgiye göre, dün saat 22:30 sıralarında, Lefkoşa'da İsmail Beyoğlu Caddesi üzerinde park halinde bulunan HK 376 plakalı van araçta henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı çıkan yangın sonucu aracın tavan kısmı ile şoför koltuğu yanarak zarar gördü.  Yangın çevre sakinleri tarafından söndürüldü. 
KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU 
Gazimağusa'da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından, KKTC'ye kanunsuz yollardan giriş yapan GKRY'de sakin A.G. (E-24) ve C.R.A.K.C.C. (K-21)'nin kalmakta oldukları yurt odasında yapılan aramada tasarruflarında yaklaşık 3 gr ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. 
Bahse konu şahıslar tutuklanırken, yürütülen ileri soruşturmada konu şahıslarların KKTC'ye kanunsuz olarak geçtiklerini bildiği halde onların söz konusu yurtta ikamet etmelerini sağlayan M.A. (E-25) da tutuklandı.  


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.