Sancar "İnsanlar açlıktan ölecek"

Milli İradeye Saygı Platformu (MİSP) Genel Başkanı Talip Sancar, hükümetin yükseköğretimde ve turizmde 1 Nisan’da açılım hedefinden asla vazgeçmemesi gerektiğini belirterek, “Aksi halde bu gidişle halk koronavirüsten değil, açlıktan ölecek” dedi.

Sancar "İnsanlar açlıktan ölecek"
19 Şubat 2021 Cuma 19:47

banner9

Milli İradeye Saygı Platformu (MİSP) Genel Başkanı Talip Sancar, hükümetin yükseköğretimde ve turizmde 1 Nisan’da açılım hedefinden asla vazgeçmemesi gerektiğini belirerek, “Aksi halde bu gidişle halk koronavirüsten değil, açlıktan ölecek” dedi. Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’nin “çifti aşı olunsa da karantinasız giriş olmamalı” açıklamasına da tepki gösteren Talip Sancar, şunları söyledi:

“Tüm dünya çift aşıyla açılırken biz hala karantinada ısrar edemeyiz. İsrail ve Güney Kıbrıs aşı kartıyla sınırlarını birbirlerine açıyor. Karantina, aşıyı beklerken uyguladığımız bir yöntemdi. Yok eğer biz aşının yeterli olmadığını düşünüp bu hastalığın yeryüzünden silinmesini bekliyorsak o zaman tüm üniversitelere ve otellere kilidi vuralım. Bu ortamda kamu da dahil kimse maaşlarını tıkır tıkır alacağını da düşünmesin.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.