Yasemin Öztürk’ten örnek davranış!

Milletvekillerinin seçimden seçime aklına gelen Dipkarpaz bölgesinde Yasemin Öztürk bölgeye desteğe devam ediyor. Vekil seçildiği günden beri bölge halkının sorunlarını dinleyen ve çözmeye çalışan Öztürk, bu sefer de okullara destek oldu. 

Yasemin Öztürk’ten örnek  davranış!
29 Eylül 2021 Çarşamba 09:16

banner9

İskele Mehmetçik bölge sakinlerinden Osman Zorlu yaptığı paylaşımda, Ulusal Birlik Partisi İskele Milletvekili Yasemin Öztürk’ün bölge okullarına yaptığı bağışı paylaşarak teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından UBP İskele Milletvekili Yasemin Öztürk’ün Dipkarpaz bölgesinde bazı okullara yaptığı ziyaretleri konu alan Zorlu, Öztürk’ün, Mehmetçik, Kumyalı, Ziyamet, Dipkarpaz ilkokullarına bağışta bulunduğunu ifade etti ve bu davranışın diğer vekillere örnek olmasını temenni etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.