Z Kuşağı'nın çekimlerine başlanıyor

Kıbrıs'ın ilk çocuk ve gençlik filmi  olduğu bildirilen “Z Kuşağı”nın çekimlerine 15 Kasım'da başlanıyor.

Z Kuşağı'nın çekimlerine başlanıyor
02 Ekim 2021 Cumartesi 12:10

banner9

Filmin yönetmeni ve ortak yapımcısı Mehmet İnan, yaptığı açıklamada, Z Kuşağı’nda  yer alacak birçok ünlü ve çocuk yıldızın yanında, BKM Mutfak Kıbrıs'ta eğitim almış oyuncuların da bu filmle birlikte sinemaya ilk adımlarını atacaklarını  belirterek, “Kıbrıs’ ı kocaman bir film platosuna çevireceklerini” kaydetti.

İnan, eğlence ve komedi unsurlarının işleneceği ve Kıbrıs efsanelerinin yer alacağı filmin Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta 300'den fazla salonda eş zamanlı gösterime gireceğini  duyurdu.

Filmin yapımcılığını, radyo programcısı Özgür Gezgin'in de ortağı olduğu Teknovia İletişim’in üstleneceği, uygulayıcı yapımcısının da daha önce Cem Yılmaz ve Russell Crowe gibi birçok isimle çalışmış olan Özge Şenocak’ın olacağı bildirildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.