Güney Kıbrıs’ta, Uyuşturucu Testi Pozitif Çıkan Bir Ambulans Şoförü Açığa Alındı

Güney Kıbrıs’ta, Uyuşturucu Testi Pozitif Çıkan Bir Ambulans Şoförü Açığa Alındı
18 Mayıs 2022 Çarşamba 12:43

banner9

Güney Kıbrıs’ta, polis tarafından geçen pazartesi akşamı yapılan kontrolde uyuşturucu testi pozitif çıkan bir ambulans şoförünün açığa alındığı haber verildi.

Limasol’da gerçekleşen olayda, işini bitirdikten hemen sonra polis tarafından durdurulmasının ardından, kendisine yapılan uyuşturucu testi (narkotest) pozitif çıkan 33 yaşındaki ambulans şoförünün açığa alındığını yazan Politis gazetesi, ambulans şoföründen alınan numuneden, hint keneviri ve kokain kullandığının ortaya çıktığını belirtti.

Ambulans şoförünün, kontrol yapılmadan birkaç dakika önce, yani görevi başındayken uyuşturucu kullandığını polislere itiraf ettiğinden söz edildiğini kaydeden gazete, şahsın tutuklandığını ve polisin konuyla ilgili araştırmalarının sürdüğünü ekledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.