Bengihan ve Atan tutuklandı

Kamu mülakatına giren vatandaşların bilgilerinin gözlemci sendikalarla paylaşılmaması sonrası, KHK'da eylem yapan KTAMS Başkanı Güven Benghihan ile Kamu-Sen Başkanı Metin Atan tutuklandı.

Bengihan ve Atan tutuklandı
12 Eylül 2022 Pazartesi 12:13

banner9

Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK) Başkanı Ömer Köseoğlu'nun kamu mülakatına katılan vatandaşların, bilgi ve kriter puanlarını gözlemci sendikalarla paylaşmaması sonrası, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) ile Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Başkanı Metin Atan, KHK'da eylem yaptı; her iki başkan, polis tarafından tutuklandı.

Kamu Hizmeti Komisyonu mülakat odasına giren sendika üyeleri, komisyon üyeleri tarafından odaya kilitlendi. Kapının açılması sonrası ise Atan ile Bengihan tutuklandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.