Marketçiler kısıtlama istedi

Marketler Birliği, toplum bileşenlerinin sorumluluk alması gereken bir dönemden geçildiğine işaret ederek, hükümete, “Yükselen koronavirüs salgını tehlikesine karşı  çalışma saatlerimizin kısıtlanmasını talep ediyoruz” çağrısında bulundu.

Marketçiler kısıtlama istedi
04 Şubat 2021 Perşembe 18:44

banner9

Marketler Birliği yazılı açıklamasında, pazartesi-cumartesi günleri açılış sabah saat 08.00, kapanış akşam saat 18.00, pazar günleri ise tamamen kapal” olacak şekilde bir düzenleme yapılmasını önerdi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Bu önerimizle biz market işletmecileri ve çalışanlarımız olarak, ülkemizde yükselen salgının düşüşüne katkı sağlaması için üzerimize düşen özveriyi göstermeye hazır olduğumuzu duyurmak istiyoruz. Bu çağırımızı kamuoyu ile de paylaşıyoruz.

Bu vesile ile halkımıza sadece acil ihtiyaçlarını karşılamak için en minimum seviyede dışarıya çıkmalarını, gerekmedikçe evlerinden çıkmamaları için çağrıda bulunuyoruz.

Yaşlı, hasta ve dışarıya çıkmaması gereken insanlarımızın ihtiyaçlarını evlerine kadar ulaştırabileceğimizi ayrıca belirtmek isteriz.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.