Güngördü “Covid-19’u bile alet edip saldırıyor”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, haber sitemize yaptığı özel açıklamada, “Dünya’yı sarsan Covid-19 virüsü üzerinden bile malzeme çıkarıp eski personeline geçmiş olsun mesajı yayınlayacağına saldırı paylaşımları yapıyor” diyerek eski başkan Sümer Aygın’ı kınadı.

Güngördü “Covid-19’u bile alet edip saldırıyor”
09 Ekim 2020 Cuma 16:04

banner9

Bugün kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye belediyeyi terk edip, kendini izole ettiği yönünde, asılsız paylaşımlar yapan eski Başkan Sümer Aygın’a Başkan Güngördü’den tepki geldi. Güngördü, haber sitemize yaptığı özel açıklamada “Dünyayı saran Covid-19’dan bile malzeme çıkardı. Bu virus belediyede de olabilir, mahallede de bakkalda da olabilir, her yerde oldu. Olmaya da devam edecek. Bunun üzerinden malzeme yapıp 16 sene hizmet yaptığı bir kuruma gelip bir geçmiş olsun mesajı yayınlayacağına şimdiki belediye başkanına saldırmak için kullanırsan bu senin acizliğini gösterir. Senin kötü niyetini gösterir. Pandemi döneminden beri bir kere bile belediyeye uğramadı, bir kere bile hasta çıkan eski personellerine geçmiş olsun demedi bir mesaj yayınlamadı. Ama hırsından dolayı hala saldırı dolu mesajlar yayınlamaya devam ediyor” dedi.

Bir tepki de personelden “Kaptan burada, kendisi nerede?”

Girne Belediye Başkanı ve personeline sürekli asılsız iftiralarda bulunan Girne eski Belediye Başkanı Sümer Aygın’a en büyük tepki de belediye personelinden geldi. Personel, “Pandemi döneminde 3 ay boyunca herkes izole olurken KAPTAN ve EKİBİ sabah 7 akşam 19:00 a kadar görevde olup Girne halkının yanındayken, eleştirmeye kalkan kişiler bu halka bu dönemde sizler ne verdiniz ? Neredeydiniz? ...” Bir çok personel yaptıkları paylaşımlarda Başkan Güngördü’nün pandeminin başladığı 12 Mart tarihinden bu yana gece gündüz belediye çalışanlarıyla birlikte her türlü riski göze alarak görevinin başında olduğunu belirtirken eski başkan Sümer Aygın'ın eleştrilerine yönelik de, “Eleştirmeye kalkan kişiler bu halka bu dönemde sizler ne verdiniz?”, “Hem başkanlık yaptınız , hem de şehirde iş adamı? 12 Mart’tan bu güne kaç defa ziyaret etti, bir ekmek verdi ya da kime bir şişe su verdi” gibi paylaşımlarda bulundular.

Tüm personele Covid-19 testi

Ayrıca belediyeye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, son günlerde bu tip haberlerin çok sık yayılmasından ve bir personelin de pozitif çıkmasından ötürü, personelin ve belediyeyle işi olan vatandaşların içinin rahat etmesi amacıyla şu sıralarda tüm belediye personeline Covid-19 testi yapıldığı öğrenildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.