Kıbrıs İlim Üniversitesi Önce Sağlık Dedi

Kıbrıs İlim Üniversitesi Önce Sağlık Dedi
03 Eylül 2020 Perşembe 12:20

banner9

Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ), bu ders yılında hizmet içi eğitimlerin ilkini kurum bünyesinde faaliyet gösteren şoförlere yönelik gerçekleştirdi.

KİÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen seminerde, araçların hijyen durumu, dezenfektan işlemleri ve öğrencilerin taşınması esnasında uygulanacak kurallar üzerinde duruldu.

Açılış konuşmasını yapan KİÜ Sağlık Bilimleri Dekanı Doç. Dr. Mehmet Zeki Avcı, coronavirüs hakkında genel bilgiler verdi. Hastalığın bulaşma ve yayılma hızlarını anlatan Avcı, alınacak önlemlere değindi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Melis Misyağcı, maske kullanımı ve doğru el yıkama konularını uygulamalı olarak gösterdi.

Arş. Gör. Ahmet Enes Güngördü ise hazırladığı, toplu taşımada uyulması gereken kuralları içeren slayt şovla bir sunum gerçekleştirdi.

KİÜ, düzenli aralıklarla coronavirüse yönelik toplantılar düzenleniyor. Bu toplantılarda bilgi paylaşımları ve alınacak tedbirler gündeme geliyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.