Çin’de bıçaklı saldırgan dehşeti: 1 ölü 7 yaralı

Çin’de bir okula giren bıçaklı saldırgan, bir öğrenciyi öldürdü, 7 kişiyi de yaraladı. Okulun kapısının önünde başka bir öğrenciyi rehin alan saldırgan, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Çin’de bıçaklı saldırgan dehşeti: 1 ölü 7 yaralı
24 Ocak 2021 Pazar 12:46

banner9

Çin'de bir okula giren saldırgan dehşet saçtı. Ülkenin Yunnan eyaletindeki Kunming kentinde bıçakla okula giren 56 yaşındaki saldırgan, okuldaki 1 öğrenciyi öldürerek, 7 kişiyi de yaraladı. Okulun kapısının önünde başka bir öğrenciyi rehin alan saldırgan polis tarafından açılan ateş sonucu etkisiz hale getirildi.

O anlar görgü tanıkları tarafından an be an kayda alınırken, olay yerine toplanan vatandaşların korku dolu anları da görüntülere yansıdı. Kunming Polis Departmanı olayla ilgili yaptığı açıklamada, saldırının altında yatan nedeninin araştırıldığını aktardı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.