Halil Falyalı Cinayetinde, Mustafa Söylemez Olay Yerinden Kaçtı

Halil Falyalı Cinayetinde, Mustafa Söylemez Olay Yerinden Kaçtı
16 Şubat 2022 Çarşamba 12:52

banner9

Sevilen iş insanı Halil Falyalı ve Şöförü Murat Demirtaş’ın kalleşçe saldırı sonucu öldürülmesi ile ilgili olarak ülkeye yasadışı yollardan tekne ile ülkeye giriş yapan ve yapılan operasyonla tutuklanan Veysel Sarı ve Musa Çiçek mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede Veysel Sarı ve Musa Çiçek'in Alsancak bölgesindeki kaldıkları evde yapılan aramada 1 adet 9mm şarjör ve 13 canlı merminin bulunduğu aktarıldı.

Evde bulunan silahın suiakastte kullanıldığı ve ayrıca Ankara’da Ali Maytalman’ın uğradığı silahlı saldırıda kullanıldığı açıklandı.

Halil Falyalı suikastı soruşturması kapsamında, 'Söylemez Kardeşler' olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez'in ardından kardeşi Faysal Söylemez de Türkiye’de gözaltına alınmıştı.

MUSTAFA SÖYLEMEZ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Mahkemede yine olay sonrasında Mustafa Söylemez’in araçla suikastın düzenlendiği yerden kaçtıktan sonra Doğanköy’de bir yerde durarak üzerindeki mont ve ayakkabıyı bir yere attığı ve bulunan kıyafetlerin incelenmesi için Ankara’ya gideceği açıklandı.

İŞTE FALYALI SUİKATI İLE İLGİLİ MAHKEMEDEN TÜM DETAYLAR (Tıklayınız)

kaynak:gündem kıbrıs


Etiketler; #halil falyalı

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.