Hasan Amca: Kişisel Nedenlerle Ayrılmak Durumunda Kaldım

Hasan Amca: Kişisel Nedenlerle Ayrılmak Durumunda Kaldım
09 Haziran 2022 Perşembe 09:55

banner9

KIB-TEK yönetim kurulu başkanlığı görevinden dün akşam alınan Hasan Amca bu sabah sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Amca açıklamasında kişisel nedenlerden dolayı başkanlık görevinden ayrılmak durumunda kaldığını açıkladı. 

Hasan Amca'nın açıklaması şöyle:

Maliye bakanı sayın Sunat Atun’un önerisiyle atandığım KIB-TEK yönetim kurulu başkanlığından kişisel nedenlerle ayrılmak durumunda kaldım. 9 Hazirandan itibaren görevimden istifa ettiğimi ilgili bakana 8 Haziran öğle saatlerinde sunarak DAÜdeki görevime geri döndüm. 8 Haziran akşamı yapılan bakanlar kurulu toplantısında sayın Hasan Akyiğit başkanlığında yeni bir yönetim kurulu oluşturulmuştur. Beni bu göreve layık gören bakanımıza teşekkür eder, yeni yönetim kurulundaki arkadaşlara başarılar dilerim. ‪KIB-TEK’in sürekli yakın takip isteyen iş yoğunluğu nedeniyle bu görevi sürekli ve tam zamanlı bir Yönetim Kurulu Başkanının yapmasının daha uygun olacağı da bakanımızın bilgisine sunmuştum. Bakanımızın danışman olarak kendisiyle çalışmaya devam etme teklifine de ayrıca teşekkür ederim


Etiketler; #hasan amca

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.