İEZB’DE Ücretsiz Sertifikasyon Programları Başlıyor, Son Başvuru 16 Temmuz

İEZB’DE Ücretsiz Sertifikasyon Programları Başlıyor, Son Başvuru 16 Temmuz
10 Haziran 2022 Cuma 12:16

banner9

İskele Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği (İEZB) Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği (KTEMB) ile önemli bir ortaklığa imza attı. Her iki birlik; öğrenciler, mesleğe ilgi duyanlar ve elektrik müteahhitliği alanında çalışmak isteyenler için ücretsiz sertifikasyon programları başlatıyor.

‘TEMEL ELEKTRİK VE TEMEL MATEMATİK’ KURSLARI VERİLECEK

İEZB ve KTEMB işbirliğinde gerçekleşecek ücretsiz sertifikasyon programları Ağustos ayında başlayacak. ‘temel elektrik ve temel matematik’ derslerinin verileceği kurslardan ücretsiz yararlanmak isteyenlerin en geç 16 Temmuz’a kadar kayıt formunu doldurması gerekiyor.

ONLINE KAYIT YAPILABİLECEK

Öğrencilerin ve mesleğe ilgi duyanlar ile elektrik müteahhitliği alanında çalışmak isteyenlerin kurslara katılabilmelerini sağlamak için kurslar Mesai bitimi ve okul sonrası saatlerde yapılacak. Kursa katılım başvuruları ise online yapılabilecek. Kurslara ilgi duyanların aşağıda linki tıklayıp, başvuru formunu doldurmaları yeterli olacak

https://www.iezb.org/online-islemler/kurs-basvurusu.html?lang=tr

İŞ FIRSATLARI SUNULACAK

Ücretsiz sertifikasyon programlarına düzenli katılanlara iş imkanı da sağlanabilecek. Program sonunda yapılacak değerlendirmelerde başarılı olanlar sertifikaları verilirken, sertifika almaya hak kazanan kişilere de  talep etmesi halinde KTEMB üye firmalarda iş fırsatları sunulacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.