KKTC Milli Boksörü Demir Yumruk Metin Turunç, Zaferle Dönüyor

KKTC Milli Boksörü Demir Yumruk Metin Turunç, Zaferle Dönüyor
14 Mayıs 2022 Cumartesi 14:49

banner9

Tanzanyalı rakibinin vize sorunu nedeniyle Azerbaycanlı rakibi ile dün akşam ringe çıkan KKTC Milli Boksörü Metin Turunç, elde ettiği galibiyet sonrasında Avrupa Şampiyonluk kemerinin sahibi oldu.

TV 8,5 kanalından da canlı verilen ve kalabalık seyirci önünde çıktığı müsabakada Azerbaycanlı rakibini ikinci rauntta nakavt eden Turunç, Avrupa Şampiyonluk kemerinin sahibi oldu.  Bugüne kadarki organizasyonların en büyüğünde yer alan ve yine başarı ile ülkeye gurur yaşatan Metin Turunç, başarılı serüvenine bir yenisini eklemiş oldu.

 KKTC Bayrağı taşıyan mayo ve bornozu ile ringe çıkan ve büyük alkış alan Milli Boksör Metin Turunç, ülkeye yine aldığı sonuçla büyük gurur yaşatmış oldu. Milli Boksör bugün antrenörü ile ülkeye dönecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.