Mehmetçik-Büyükkonuk’ta çalışmalar hız kesmiyor!..

Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi yeni dönem meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Mehmetçik-Büyükkonuk’ta çalışmalar hız kesmiyor!..
15 Ocak 2023 Pazar 11:13

banner9

Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu başkanlığın’ da gerçekleşen toplantıda ivedi konular ele alınarak karara bağlandı.

Gerçekleşen toplantıda Asbaşkanlık, Yedek asbaşkanlık, Belediye komisyonları ve Belediye Logosu’nun belirlenmesi konuları görüşülerek oy çokluğu ile karara bağlandı. Meclis toplantısında Mehmetçik Büyükkonuk belediyesi Asbaşkanlığına Belma Zornacı, yedek asbaşkanlığına Aslı Avşar seçildi.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu halkımızın taktiri ile seçilerek göreve başlayan belediye meclis üyesi arkadaşlara görevlerinde başarılar dileyerek, yeni dönemin bölgeye hayırlısı olması temennisinde bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.