Özersay: Partisi Adına Kimsenin Mecliste Yetkilendirmediğini İfade Etti

Özersay: Partisi Adına Kimsenin Mecliste Yetkilendirmediğini İfade Etti
07 Haziran 2022 Salı 12:17

banner9

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Meclis Başkanlığı'na gönderdiği mektubunda kendisinin istifası sonrasında partisi adına kimsenin mecliste yetkilendirmediğini ifade etti.

Özersay gönderdiği yazıda, "Bilindiği üzere Halkın Partisi sinei millet kararı almış, meclis çalışmalarından çekilmiş ve bunun ilk adımı olarak milletvekilliğinden çekilme isteminde bulunmuştum. Bu istemimiz Meclis Genel Kurulu tarafından 6 Haziran 2022 tarihli 23. birleşiminde oy birliği kabul edilmiştir. Bu bağlamda Meclis'teki çalışmalarda, komite ve genel kurul da dahil herahngi bir milletvekilinin Halkın Partisi sözcü veya temsilci olarak kabul edilmesi ya da herhangi bir milletvekilinin Halkın Partisi adına söz alması, Halkın Partisi adına oy doğrultusu açıklaması ya da parti görüşü belirtmesi mümkün değildir. Partimiz tarafından aksi yönde bir başka resmi bildirim yapılmaıdğı sürece Meclis Başkanlığının partimizin bu bildirimine uygun hareket etmesini rica ederiz."


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.