Tıp-İş Eylemlerini Askıya Aldı

Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (Tıp-İş) polikliniklerde başlattıkları eylemlerini sonlandırdıklarını duyurdu

Tıp-İş Eylemlerini Askıya Aldı
12 Ocak 2022 Çarşamba 10:42

banner9

Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (Tıp-İş) polikliniklerde başlattığı eylemlerini sonlandırdıklarını duyurdu. Sendikadan yapılan yazılı açıklamada Başbakan Faiz Sucuoğlu ile yapılan görüşmelerin ardından gerekli adımların atılmaya başlamasıyla eylemin askıya aldığını duyurdu

Senikadan yağılan açıklama şöyle;

27 Aralık 2021’ de başlayan eylemlilik sürecimiz devam etmekteyken, geçtiğimiz hafta sayın başbakanın sendikamıza yaptığı görüşme daveti ile başbakanlıkta kendisi ile görüştük. Sayın başbakanın talep ve sorunlarımızın çözümüne yardımcı olmak adına, girişimde bulunarak yaptığı görüşmeler neticesinde teknik kurulun çalışmaya başlaması, mali konuların maliye bakanlığı ile görüşülmeye başlanması ve devlet hastanelerinde nöbet tutan hekimlerin yemek sorununa çözüm bulunması nedeniyle 12 Ocak 2022 tarihinden itibaren poliklinik yapmama eylemimizi askıya aldığımızı tüm kamuoyuna duyururuz.

Sağlık bakanlığı ile diyalog yolu ile çözüm bekleyen sorunlarımız halen devam ettiğinden ötürü diğer eylemlerimiz devam etmektedir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.