UBP'de Milletvekili Aday Tanıtımı Gerçekleştirildi

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa'da Gerçekleştirdiği Törende 50 Milletvekili Adayını Tanıttı

UBP'de Milletvekili Aday Tanıtımı Gerçekleştirildi
29 Aralık 2021 Çarşamba 10:14

banner9

Ulusal Birlik Partisi (UBP) 23 Ocak erken genel seçimleri kapsamında bugün Lefkoşa'da 50 milletvekili adayını tanıttı.

UBP basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, parti Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu etkinliğe eşi Ece Sucuoğlu ile katılım gösterdi. 

Etkinlikte konuşma yapan Lefkoşa İlçe Başkan vekili Mustafa Akyön ile UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, KKTC'nin tek partili bir hükümete ihtiyacı olduğunu vurguladı ve bunu başarak olan tek partinin de UBP olduğunu aktardı. 

SUCUOĞLU

UBP Genel Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu da etkinlikte yaptığı konuşmada, gençlerin bu heyecanı, mücadeleci duruşu ve coşkusu oldukça, UBP’nin 23 Ocak’ta tek başına iktidara gelmesinin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

“Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyen Sucuoğlu, UBP’nin birinci parti olmak gibi bir gayesi olmadığını, UBP tek başına iktidar olma hedefi olduğunu vurguladı.

Sucuoğlu, muhalefet UBP’nin maaşları ödeyemeyeceğini beklediğini ama dünden beridir seslerinin çıkmadığını kaydederek, “Çünkü biz 1 milyar 218 bin TL ödeme yapıyoruz. Anavatan Türkiye her sıkışılan dönemde Kıbrıs Türkünün yanında olmuştur” dedi.

“YAPMAK UBP’NİN İŞİDİR”

Sucuoğlu, “UBP’li olmanın olmazsa olmazının iki nedeni vardır. Bunun birisinin KKTC diğeri ise Türkiye Cumhuriyeti sevgisidir. Bazıları son dönemlerde 'yaptık yaparız' diye söylemlere başladı. Ama bunu unutmasınlar yapmak UBP’nin işidir. Onlar bozar UBP yeniden yapar. Bu ülkede tüm büyük projelerin hatta kurulan KKTC’nin altında UBP’nin imzası vardır. İktidar işi mücadele, inanma, sabır işidir işte bu UBP de mevcuttur. Dolayısı ile onlar bozacak biz düzelteceğiz, onlar dibe indirecek biz yükselteceğiz” dedi.

“TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK PARTİ UBP’DİR”

Bu ülkede sağlığın iyi yönetilmesi, yatırımların tamamlanması ve uzun vadeli ekonomik politikaların yaratılması için uzun vadeli bir iktidara ihtiyaç olduğunu yineleyen Başbakan, bunun da UBP’nin tek başına iktidar olarak kuracağı 5 yıllık bir hükümet ile olacağını söyledi.

Sucuoğlu, “Kısa süreli istikrarsız hükümetlerden dolayı ülke sıkıntılar yaşıyor. Bunların çözümü tek başına iktidardır. İşte tek başına iktidar olacak parti de UBP’dir. Önümüzde bir aydan daha az bir süre kalmıştır. Bu ülkeyi ekonomik anlamda ortaya koyacağı vizyon ve atacağı düzgün adımlarla kurtaracak tek parti sağlam kadroları ile UBP’dir” dedi. Sucuoğlu konuşmasının sonunda tüm adaylara başarılar diledi.

Sucuoğlu’nun konuşmasının ardından 50 milletvekili adayı tanıtıldı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.