Büro-İş, Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararları protesto ettiklerini duyurdu; uyarı grevine gideceklerini açıkladı.

Büro-İş, Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararları protesto ettiklerini duyurdu; uyarı grevine gideceklerini açıkladı.
10 Eylül 2020 Perşembe 09:20

banner9

Büro Banka Ticaret Çalışanları Sendikası'ndan (Büro-İş) yapılan açıklamada, İhtiyat Sandığı personelini korumak ve işlerin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla, rotasyon usulü çalışmaya geçilmesi talebi ile bugün 1 günlük uyarı grevi yapılacağı kaydedildi.

Büro-İş’ten yapılan açıklama şöyle:

“Sendika yönetim kurulunun daha önce almış olduğu karar doğrultusunda, Covid -19 pandemi salgınına karşı Kamu, Kurum ve Kuruluşların personelini koruyamayan, ülkeye giriş çıkışları kontrol edemeyen, sağlık ve çalışma hayatını yap boz tahtası yapan, halk sağlığını düşünmeyen KKTC Bakanlar Kurulunu dün ve bugün almış olduğu yanlış kararlardan ötürü protesto ediyoruz ve toplumsal fayda olarak bu zor günlerde görev yapan İhtiyat Sandığı personelini korumak ve işlerin sürdürülebilirliğini sağlamak adına bir an önce rotasyon usulü çalışmaya geçilmesi talebi ile 10-9-2020 Perşembe  1 günlük uyarı grevi yapıyoruz.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.