Erhan Arıklı'nın Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi mi? İşte o sorunun cevabı

Erhan Arıklı'nın Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi mi? İşte o sorunun cevabı
14 Eylül 2020 Pazartesi 18:40

banner9

Kıbrıs Genç TV’de yayınlanan “Siyasetin Satır Arası” adlı programda açıklamalarda bulunan Öztürk, Yeniden Doğuş Partisi’nin seçimlere en hazır parti olduğunu belirterek, YDP Genel Başkanı Arıklı’nın seçimlerden çekileceği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Koronavirüse yakalanan YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu’nun ambulans uçakla Türkiye’ye sevk edilmesi konusunda ise, sağlık konularında siyaset yapmanın doğru olmadığını ifade etti.

Geçmiş zamanlarda da sağlık ve tedavi amaçlı birçok kişinin Güney Kıbrıs veya Türkiye’ye gittiğini anımsatan Öztürk, “Bunu yargılamak doğru değildir. Sağlık konularına herkesin saygı göstermesi gerek. Zaroğlu’nun akciğerlerinde derinlere inmiş ciddi sorunu varken, daha iyi koşullarda tedavi görmek amacıyla gitmesini yargılamak yersizdir” dedi.

Kıbrıs Postası - BURCU ECE YILMAZ


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.