Girgin’in vefatı büyük üzüntü yarattı

Girgin’in vefatı büyük üzüntü yarattı
03 Ekim 2020 Cumartesi 12:25

banner9

Lefkoşa Türk Belediyesi Orkestrası sanatçılarından, müzisyen Fatih Girgin’in ani ölümü üzüntü yarattı. Kıbrıs Edebiyat Derneği (KED) ve Lirik Şiir Grubu, müzisyen Fatih Girgin’in vefatından dolayı taziye mesajı yayımladı.

Kıbrıs Edebiyat Derneği Asbaşkanı ve Lirik Şiir Grubu Üyesi Serkan Soyalan imzasıyla yayımlanan mesajda, genç yaşta hayatını kaybeden Girgin’in vefatının büyük üzüntü yarattığı vurgulandı.

Soyalan mesajında, “Ülkemizin yetiştirdiği başarılı müzisyenlerden olan ve birçok etkinlikte birlikte sahne aldığımız, sanatçı dostumuzu, kardeşimizi çok genç yaşta, ani kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onun bizlere bıraktığı güzel anıları, hoş ezgileri hiçbir zaman unutulmayacak. Fatih Girgin’e rahmet dilerken, yaslı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Acımız büyüktür.” ifadelerini kullandı.

Polis 38 yaşındaki Fatih Girgin'in dün öğleden sonra kaldığı odada geçirdiği ani rahatsızlık sonucu ölü bulunduğunu ve soruşturmanın sürdüğünü açıklamıştı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.