KTAMS yarın 3 dairede grev yapacak

KTAMS yarın 3 dairede grev yapacak
21 Eylül 2020 Pazartesi 18:34

banner9

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), “rotasyon üsulü çalışma” önerisine Bakanlar Kurulu’ndan yazılı olarak resmi bir yanıt almadıkları gerekçesiyle yarın Trafik Dairesi, Sosyal Sigortalar Dairesi ve Şehir Planlama Dairesi'nde grev süreci başlatıyor.

KTAMS Başkanı Güven Bengihan, konuyla ilgili yazılı açıklamasında, Covid-19 bulaşının artması durumunda tüm kurumları kapatmak zorunda olacakları ve kamusal hizmetlerin durma noktasına geleceği endişesi ile hükümete tüm çalışanların rotasyon üsulü ile çalışması önerisinde bulunduklarını ancak hükümetin duyarsız ve sorumsuz bir şekilde davranmaya devam ettiğini kaydetti.

Ülkenin tekrardan tamamen kapanma durumuna gelmemesi için doğru zamanda gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirten Bengihan, hükümete, bu konuda büyük bir umursuzluk ve ciddiyetsizlik gösterme eleştirisinde bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.