Sancar yazılı açıklamayla kınadı

Sancar yazılı açıklamayla kınadı
01 Ekim 2020 Perşembe 22:22

banner9

Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisine bir gazetede yapılan uygunsuz yakıştırmadan dolayı şiddetle kınıyorum dedi.

Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar şu ifadelere yer verdi.

“Bizler Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli İradeye Saygı Platformu olarak Anavatan Türkiye Cumhuriyeti en zor zamanında dahi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yapmış olduğu sonsuz desteği esirgememiştir. Cefakar Anadolu insanının her zaman duasını maddi ve manevi sevgisini ve kardeşliğini yüreğimizde hissettik. Bizler tek millet iki devlet desturuyla aynı ırk, aynı dil ve aynı dinin insanları olarak bir ve beraber olmalıyız. Bu manada bugün bir gazetenin manşetinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçimize yapılan uygunsuz sözden dolayı şiddetle kınıyor saygılarımı sunuyorum


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.