Sofu Altınbaş: “Gözaltına alınmadık sadece bilgimize başvuruldu”

Türkiye basınında yer alan gözaltı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını Kıbrıs Postası’na açıklayan Sofu Altınbaş “Gözaltına alınma gibi bir durum söz konusu değil, bahsi geçen konuyla uzaktan yakından alakamız yoktur” dedi.

Sofu Altınbaş: “Gözaltına alınmadık sadece bilgimize başvuruldu”
23 Eylül 2020 Çarşamba 06:44

banner9

Türkiye basınında yer alan, Altınbaş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Altınbaş ve Sofu Altınbaş'ın gözaltına alındığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını Sofu Altınbaş, Kıbrıs Postası’na açıkladı.

2011 yılında yapılmış olan bir ticaret hakkında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafınca ifadeye çağırılarak, konu hakkında görüşlerinin alındığını, söz konusu olan ticaretle Sofu Altınbaş’ın ve Ali Altınbaş’ın alakası olmadığı ortaya çıktı.

Sofu Altınbaş, gözaltına alındılar haberinin doğruluk payı olmadığını belirterek “2011 yılında yapılan bir ticaret hakkında polisler tarafından bilgimize başvuruldu. Bahsi geçen ticaret ile uzaktan yakından alakamız yoktur” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.