Yılın Kadın Girişimcisi Ödül Töreni’nin Ana Sponsoru Yine Telsim

Yılın Kadın Girişimcisi Ödül Töreni’nin Ana Sponsoru Yine Telsim
18 Eylül 2020 Cuma 16:17

banner9

Toplumsal cinsiyet eşitliği, kadın ve erkeğin eşit oranda istihdamı, kadının iş gücüne katılımının önündeki engellerin kaldırılması ve fırsat eşitliğinin getirilmesi konusunda projelere destek veren Telsim, Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni için İş Kadınları Derneği (İKD) ile işbirliği protokolü imzaladı.

İş Kadınları Derneği Samanbahçe Ofisi’nde gerçekleşen protokol imza törenine, Telsim Genel Müdürü Cenk Alper ve İKD Başkanı Selin Candemir katıldı.

CANDEMİR: “BAŞARILI İŞ KADINLARIMIZI TOPLUMLA PAYLAŞMAK ADINA ÖDÜL VERİYORUZ.”

İş Kadınları Derneğinin, Telsim işbirliği ile bu yıl onuncusunu düzenleyeceği “Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni”nin protokolünü imzalamak üzere bir araya geldiklerini söyleyen İş Kadınları Derneği (İKD) Başkanı Selin Candemir, “Ülkemizde başarılı kadın girişimcilerin sayısı her yıl artarken, ismi duyulmamış birçok başarılı iş kadınımız vardır. Toplumumuza katkı sağlayan kadınlarımızı girişimciliğe teşvik etmek, ekonomik ve sosyal anlamda güçlenmelerini sağlamak ve alanlarında başarılı iş kadınlarımızı toplumla paylaşmak adına ödül veriyoruz.” dedi.

Adayların, farklı ekonomik örgütlerden gelecek olan öneriler doğrultusunda belirleneceğini ve çeşitli kriterlere göre değerlendirileceklerini vurgulayan Candemir, “Kriterlere uygun olan adayları tarafsız jüri belirleyecek ve 5 ayrı kategoride ödüllendirecektir.” dedi.

Bu projenin, iş hayatına atılmayı düşünen kadınlarımıza ilham vermesini dileyen Candemir, “Telsim ailesine, verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

ALPER: “GİRİŞİMCİ KIBRISLI KADINLARIN TEŞVİK EDİLMESİ AMACIYLA BU YIL ONUNCU KEZ BİRARAYA GELİYORUZ .”

İş Kadınları Derneği ile uzun yıllara dayanan işbirliklerinin olduğunu söyleyen Telsim Genel Müdürü Cenk Alper, bu işbirliği çerçevesinde kadınların ekonomik ve sosyal hayatta eşit olarak yer almalarına destek olduklarını belirtti. Başarılı, girişimci Kıbrıslı kadınların teşvik edilmesi amacıyla bu yıl onuncusu yapılacak olan Yılın Kadın Girişimcisi Ödül Töreni’ne Telsim olarak ana sponsor olduklarından dolayı çok mutluluk duyduklarını söyleyen Alper, “Üreten kadınları teşvik eden, girişimci kadınları daha da geliştiren projelere imza atmaya devam edeceğiz. Amacımız, ekonomide var olan kadını güçlendirmek ve sayısını artırmak, başarılı ve girişimci kadınları teşvik etmek ve fark yaratan iş kadınlarını toplumla paylaşmak. Alper, “Üreten kadınları teşvik eden, girişimci kadınları daha da geliştiren projelere imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

YILIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ, 9 KİŞİLİK BAĞIMSIZ JÜRİ TARAFINDAN BELİRLENECEK

Protokolde, Yılın Kadın Girişimcileri 9 kişilik bağımsız jüri tarafından belirleneceği açıklandı. Ödül almaya hak kazanacak girişimci kadınların, seçici kurulda görev alacak üye temsilcilerin önereceği adaylar arasından belirleneceği de kaydedildi. Jüride, İş Kadınları Derneği, Telsim, Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, K. K. Genç Girişimciler ve Liderler Derneği (JCI), Genç İş İnsanları Derneği’nden birer temsilci, 1 bağımsız ekonomist ve geçen yılın Kadın Girişimcisi yer alacak. Jüride ayrıca bir bağımsız ekonomist ve/veya iktisatçı ve/veya akademisyen oy hakkı olmaksızın “danışman” olarak yer alacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.