Güzelyurt Belediyesi personeli pozitif: Virüsü nereden bulaştığı bilinmiyor

Güzelyurt Belediyesi personeli pozitif: Virüsü nereden bulaştığı bilinmiyor
03 Eylül 2020 Perşembe 14:39

banner9

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, belediyenin temizlik şubesinde çöp kamyonu şoförü olarak görev yapan bir çalışanın PCR test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

ATEŞİ ÇIKTI, HASTANEYE GİTTİ… “NEREDEN BULAŞTIĞI BİLİNMİYOR”

Kıbrıs Postası’na konuşan Özçınar, personelin ateşinin çıkması üzerine hastaneye gittiğini, kendisine PCR testi yapıldığını ve test sonucunun pozitif çıktığını belirterek, belediye çalışanına virüsün nereden bulaştığının henüz tespit edilmediğini, Sağlık Bakanlığı ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

AİLESİ VE BELEDİYEDEKİ TEMASLILARI KARANTİNADA

Test sonucu pozitif çıkan belediye çalışanın ailesi ve son 3 gündür temas ettiği tüm belediye çalışanlarının temaslı takip kapsamında karantinaya alındığını kaydeden Özçınar, vatandaşların maskelerini mutlaka takarak sosyal mesafeyi korumaları ve hijyen kurallarına herkesin uyması çağrısında bulundu.

kıbrıs postası


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.