Kaner Kurumsal Akademi’nin İlk Semineri Gerçekleşti

Kaner Şirketler Grubu misyon ve vizyonuna paralel olarak, her seviyede çalışanın potansiyelini gerçekleştirebilmesi hedefi ve iş için gerekli olan temel eğitimleri sağlamanın yanı sıra, sürekli öğrenen kurum bilinciyle becerilere, kişisel ve sosyal gelişime olumlu etki edecek eğitimleri sunma misyonuyla hayata geçen Kaner Kurumsal Akademi, kişisel gelişime yönelik ilk seminerini 27 Nisan Çarşamba Günü gerçekleştirdi.

Kaner Kurumsal Akademi’nin İlk Semineri Gerçekleşti
30 Nisan 2022 Cumartesi 18:24

banner9

Lefkoşa’da Kaner Grup çalışanları ve eşlerinin katılımıyla  düzenlenen “Çocuk ve Gençlerin Ruh Sağlığı: Ebeveynler Neler Yapabilir” adlı seminere Sağlık Psikoloğu-Psikoterapist Aslı Niyazi ve Klinik & Gelişim Psikoloğu-Psikoterapist Ziliha Uluboy konuk konuşmacı olarak katıldı.

Çocuk ve gençlerde sık görülen depresyon, kaygı bozukluğu gibi  ruhsal bozukluklarla ilgili bilgilendirilme yapılarak, dikkat edilmesi gereken belirtilerin vurgulandığı seminerde ayrıca, ailelere ebeveynlik serüveninde rehberlik edecek önemli bilgiler de paylaşıldı. Seminer soru -cevap bölümü ile sona erdi.

Kaner Kurumsal Akademi, mesleki, yönetsel ve diğer becerileri geliştirip sürekli öğrenmeyi yaşam tarzına dönüştürerek, krizler karşısında da güçlü ve dayanıklı yapıyı oluşturan çalışanlar ve yöneticiler yetiştirme hedefiyle eğitim ve seminerlere devam edecektir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.