“Lefkoşa’ya kadın eli değmeli”

Gülşah Sanver Manavoğlu Lefkoşa Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili olarak “Adım geçiyor ancak şu anda olumlu veya olumsuz birşey söylemek istemiyorum. Ama Lefkoşa’ya bir kadın eli değse fena olmaz” dedi.

“Lefkoşa’ya kadın eli değmeli”
19 Nisan 2022 Salı 10:19

banner9

Halkın Partisi eski Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu “Ülke ve halk UBP’de başkan kalmak isteyenlerle başkan olmak isteyenler arasında sıkıştı” dedi.

Katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtlayan Halkın Partisi eski Milletvekili ve eski Genel Sekreteri Gülşah Sanver Manavoğlu, Halkın Partisi’nin hükümette olduğu dönemlerde meclis toplantılarında, denetleme günlerinde muhalefetin sorularına cevap vermek için ilgili bakanların her zaman hazır olduğunu hatırlattı. Manavoğlu “Şu anda meclisin içinde bulunduğu durum hem halkın moralini bozuyor hem de gençlere kötü örnek oluyor” dedi.

Kişiler arası veya parti içi hesaplaşmaların halkın önünde ve halkı etkileyecek şekilde yapılmaması gerektiğine vurgu yapan Gülşah Sanver Manavoğlu,  “Koltuk kavgası ve  hükümet mensuplarının kendi aralarındaki çekişmelerden dolayı halk için çalışmaya zaman ve enerjileri kalmadı, kötü bir görüntü vermeye başladılar” dedi..

Manavoğlu, cumhurbaşkanlığı seçimine gidilen dönemde ve sonrasında kurulan hükümetlerle birlikte yaşananlara bakıldığında, ülkenin ve halkın UBP’de başkan kalmak isteyenlerle, başkan olmak isteyenler arasında sıkıştığını belirtti ve makam sahibi olmak adına ülke insanını her yönden ezmenin doğru olmadığını ekledi.

Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunarak sözlerini tamamlayan Gülşah Sanver Manavoğlu kendisine yöneltilen Lefkoşa Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili bir soruya “Adım geçiyor ancak şu anda olumlu veya olumsuz birşey söylemek istemiyorum. Ama Lefkoşa’ya bir kadın eli değse fena olmaz” diyerek cevap verdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.