Larin gidiyor mu?

Mostafa Mohamed'i Galatasaray'a kaptıran Fransız kulübü Saint Etienne'in yeni hedefinin Beşiktaş'ın bu sezon harika bir performans sergileyen forveti Cyle Larin olduğu iddia edildi.

Larin gidiyor mu?
29 Ocak 2021 Cuma 12:46

banner9

Fransız basınından Foot Mercato'nun haberine göre; Mostafa Mohamed'i Galatasaray'a kaptıran Saint Etienne, Beşiktaş'ın Kanadalı forveti Cyle Larin'e yöneldi.

Fransa Ligue 1'de bu sezon en az gol atan takımlardan olan ve küme düşmeme mücadelesi veren Yeşiller'in mutlaka devre arasında bir forvet transferi yapmak istediği kaydedildi.

Haberde Beşiktaş'ın Larin'i satmaya ya da kiralamaya sıcak bakmadığı ancak Cenk Tosun'a kadroda yer açmak için Larin'i gönderme ihtimali de olabileceği yazıldı.

Cyle Larin'in özellikle bu sezon gösterdiği performansla kalitesini kanıtladığı belirtilirken, Premier Lig'de forma şansı bulamayan Cenk Tosun'un Beşiktaş'a gelmesi durumunda Yeşiller'in de Larin'le imza attırabileceği belirtildi. (Fanatik)


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.