Absolut’un %60 geri dönüştürülmüş camdan üretilen şişesi

Votka devi Absolut, %60 geri dönüştürülmüş camdan üretilen yeni şişe tasarımını tanıttı. Daha önceki Absolut şişeleri en fazla %41 geri dönüştürülmüş cam içeriyordu.

Absolut’un %60 geri dönüştürülmüş camdan üretilen şişesi
03 Şubat 2021 Çarşamba 13:04

banner9

Sınırlı sayıda üretilen şişe, estetik tasarımıyla boşaldıktan sonra da bir dekor parçası olarak kullanılabilir gibi görünüyor. Ortada buluşan 16 kabartmalı kıvrım tasarımı, bir araya gelen çeşitli yaşam tarzlarını kutlamayı ve fiziksel mesafe ve sosyal bölünme sırasında ilham veren bir mesaj taşımayı amaçlıyor. Yukarı yönlü spirallerin görünümü, pozitif enerjinin yanı sıra daimi ve kolektif büyümeyi de temsil ediyor. Özel üretim 700 ml’lik şişe, İngiltere’de 20 pound (27 dolar) karşılığında satışa sunuldu.

Absolut’un ana şirketi Pernod Ricard’ın Dış Ticaret Direktörü Chris Shread, Talking Retail’e yaptığı açıklamada “Absolut sınırlı sayıda üretilen şişe, markaya sadık olanlar için bir koleksiyon ürünü. Tüketicilerimize sürdürülebilirlik yolculuğumuzun bir parçası olma şansı vermek için sabırsızlanıyoruz,” dedi.

Absolut, Ekim 2019’da tamamen biyo bazlı ve geri dönüştürülebilir bir kağıt şişe oluşturmak için The Paper Bottle Company (Paboco) ile ortaklık kurmuştu. Bu iş birliğinin bir parçası olarak Absolut, %57 kağıt ve %43 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen kağıt şişelerini de piyasaya sürmeyi planlıyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.