Bir günde 3 gayri tabii ölüm

Lefkoşa,  Alsancak ve Ozanköy'de yaşları 40, 47 ve 50 olan 3 kişi ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Bir günde 3 gayri tabii ölüm
18 Eylül 2022 Pazar 11:03

banner9

Lefkoşa’da dün sabah 07.00 sıralarında Fatma Işık (K-47) evinde aniden rahatsızlanarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis açıklamasında Işık'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği, ölüm sebebinin tespiti için yapılan otopsisinde kan ve doku örneklerinin alındığı ve kesin ölüm sebebinin yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağı kaydedildi.

-Otelin spor salonunda rahatsızlanan şahıs kurtarılamadı

 

Alsancak'ta dün saat 12.00 sıralarında bir otele ait spor salonu içerisinde, otelde turist olarak bulunan Leow Seng Yee (E-40), spor yaptığı esnada aniden rahatsızlanması sonucu otelde görevli sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis açıklamasına göre, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Leow yaşamını yitirdi.

 

-Ozanköy'de ani ve gayrı tabii ölüm...

Öte yandan, Ozanköy’de, dün akşam 20.40 sıralarında Aleusei Malinin (E-50) kaldığı evde aninden rahatsızlanarak Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi ve ardından sevk edildiği Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

 

-Kapama saatine riayet etmeyen ve yüksek sesle müzik çalan işletmelere yasal işlem...

Girne bölgesinde polis tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu üç eğlence mekânının kapama saatlerine riayet etmedikleri, bir işletmenin müzik yayın izin saatini aştığı, iki işletmenin ise ses yükseltici alet kullanmak suretiyle müzik yayını yaptıkları tespit edildi.

Bahse konu işletmeler hakkında yasal işlem başlatıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.