İzcan'dan kınama

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), emniyet güçlerini, Yeni Bakış Medya Gurubuna yönelik baskın yaptıkları iddiasıyla kınadı.

İzcan'dan kınama
03 Şubat 2021 Çarşamba 18:55

banner9

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan yaptığı yazılı açıklamada, “Nedeni ne olursa olsun, basın kurumlarımızın baskı altına alınması kabul edilemez” dedi.

Dıştan görüntü alan kamera gerekçe gösterilerek 4 arabayla medya kurumuna baskın yapıldığını ileri süren İzcan, “Gazetecilere gözdağı verilmesi ve medya kurumu sahibinin gözaltına alınarak, hakkında dava açılması, Kuzey Kıbrıs’taki baskıcı rejimin yüzünü ortaya koymuştur” ifadelerini kullandı.

İzcan, BKP’nin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın haber alma hakkının ve basın kurumlarının yanında olmaya devam edeceğini kaydetti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.