Polisten "Zincir Operasyonu"... Uyuşturucu ve silah

Polis tarafından Zincir Operasyonu kapsamında Yeşiltepe’de bir evde yapılan aramada uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Polisten "Zincir Operasyonu"... Uyuşturucu ve silah
04 Ağustos 2022 Perşembe 13:46

banner9

 

Polis bültenine göre, isminin baş harfleri M.Ş. (E-45) olan şahsın kaldığı ikametgahta yapılan aramada, yaklaşık 7 gram ağırlığında Hint keneviri (skunk) ve yaklaşık 1 gram ağırlığında tütünle karışık Hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, aynı madde içerdiğine inanılan çubuklu şeker ile 0.5 gram ağırlığında yine aynı türde uyuşturucu madde olduğuna inanılan öğütücü, tabanca ve 14 adet canlı mermi bulundu.

M.Ş. tutuklandı.

-Hırsızlık

 

Lefkoşa’da dün Girne Caddesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinde satışa sunulan 5 bin 200 TL değerindeki cep telefonunun çalınmasıyla ilgili yürütülen ileri soruşturmada isminin baş harfleri  K.D.S. (K-29) olan bir kişi tutuklandı.

 

Gazimğusa’da Sakarya bölgesinde 28 Temmuz’da yaşanan bisiklet çalınma olayıyla ilgili olarak da N.H.B.(E-22) tutuklandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.