Lute, Anastasiadis ile görüşüyor

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Kıbrıs sorunu için görevlendirdiği geçici özel danışmanı Jane Holl Lute, Kıbrıs sorununa ilişkin Cenevre’de yapılacak olan gayriresmi 5+1 konferans hazırlığı çerçevesinde bugün liderlerle görüşecek.

Lute, Anastasiadis ile görüşüyor
11 Nisan 2021 Pazar 11:15

banner9

Rum haber kaynaklarına göre Lute’un bu sabah saat 09:30’da Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Rum haber kaynakları, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in Lute ile yapacağı görüşmede “Türk tarafının iki devlete dayalı çözüm ısrarını” gündeme getireceğinin tahmin edildiğini belirtti.

Lute’un ise TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmenin sonucu hakkında Anastasiadis’e bilgi vermesi bekleniyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.