Polisten sıkı denetim

Polisten sıkı denetim
15 Ağustos 2020 Cumartesi 11:52

banner9

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre  14-15.08.2020 tarihleri, 21:00-01:00 saatleri arasında, Gazimağusa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde asayiş ve trafik denetimi yapılmıştır.

Denetimler kapsamında bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, bahis evleri ve halkın yoğun olarak bunduğu mekanlarda kontroller gerçekleştirilmiştir. Kumarhanelerde yapılan kontrollerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 17 kişi tespit edilerek haklarında yasal işleme gidilmiştir.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu 450 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 105 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 3 araç trafikten men edilmiş, alkollü araç kullanmak suçundan ise bir kişi tutuklanmıştır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.