Dr. Emine Kamiloğlu’ndan aşı açıklaması: “Ayıp, biraz edep. Herkes sırasını beklesin!”

Karantina hekimi Dr. Emine Kamiloğlu, aşı yaptırmanın bir protokolü ve bir sırası olduğunu belirterek “Ayıp, biraz edep. Herkes sırasını beklesin!” dedi.

Dr. Emine Kamiloğlu’ndan aşı açıklaması: “Ayıp, biraz edep. Herkes sırasını beklesin!”
17 Ocak 2021 Pazar 22:03

banner9

Karantina hekimi Dr. Emine Kamiloğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Koronavirüs aşıları hakkında açıklama yaptı.

Kamiloğlu, aşı yaptırmanın bir protokolü ve bir sırası olduğunu belirterek, “Hepsini geçtim bir edebi var. Önce sağlık çalışanları… Ama sağlık çalışanları derken sağlık çalışanlarının eşi, dostu, karısı, kocası değil ya da iş yerinde çalıştırdığı pilates hocası değil” diyerek tepki gösterdi.

Dr. Kamiloğlu, “Ayıp, biraz edep. Herkes sırasını beklesin! Her zaman ki gibi şımarıklık, her zaman ki gibi yüzsüzlük” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.