Oğuz:Herkesin üzerine düşen görev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaktır

Oğuz:Herkesin üzerine düşen görev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaktır
14 Kasım 2020 Cumartesi 17:46

banner9

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, KKTC’nin kurulduğu günden bu yana küçümsenmeyecek başarılara imza atıldığını kaydederek, “Herkesin üzerine düşen görev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaktır” dedi.

Oğuz, 15 Kasım mesajında, halkın bayramını kutlayarak, “Kıbrıs Türk halkının özgürlüğü, egemenliği ve güvenliğinin simgesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’dir. KKTC’ye uygulanan ambargolar karşısında Kıbrıs Türk halkı, sesini dünyada duyurmak için tüm olanakları zorlamakta, mücadelesini çeşitli platformlarda sürdürmektedir” ifadelerine yer verdi.

Kıbrıs Türk halkının, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte verdiği mücadeleyle kurulan KKTC’nin bağımsız ve çağdaş temeller üzerinde yükseldiğini kaydeden Bakan Oğuz, bugünlere gelinmesinde büyük katıları olan özgürlük ve varoluş mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük’ü, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ı, şehitlerimizi rahmetle andığını, gazilere minnet ve şükranlarını sunduğunu belirtti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.