Öztürkler: ‘0’ vaka hayalinden bir an önce uzaklaşılması gerek...

Öztürkler: ‘0’ vaka hayalinden bir an önce uzaklaşılması gerek...
09 Eylül 2020 Çarşamba 18:51

banner9

Yükseköğrenim Dairesi Müdürü Ziya Öztürkler, dünyadan tecrit edilmiş, psikolojisi bozuk bir ülke haline gelindiğini belirtti; ‘0’ vaka hayalinden bir an önce uzaklaşılması gerektiğini vurguladı.

Öztürkler’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“"0" vaka hayalinden bir an önce uzaklaşılması gereklidir.

Dünyadan tedric edilmiş, psikoloji bozuk bir ülke haline geldik.

Temaslının temaslısını takip etmeye çalışan önüne geleni karantina merkezine yönlendiren bir sağlık düzeni…( Hiçbir ülke başaramadı)

Sadece kapanmayı öneren bir düzen. ( Esnaf, çalışan, işçi, öğrenci, özel sektör, kimin umurunda) dünyanın terk ettiği izole yöntemiyle hareket mantığı!)

Her şeyden anlayan, korku filmi aktörlerinin baş rolde oynadı bir sosyal medya!

Bu arada üzgünüm ama ‘Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesinin’ yükseköğrenimle ilgili bugün aldığı karar 2020 - 2021 yılının online eğitimle yapılmasını teşvik etmektedir. Tüm çaba, emek ve projeler buraya kadardı. Bir yıl sonrada bu ülkede korona bitmeyecek ama yoğun bakımda hastası olmayan bu ülke çok şey kaybedecek.”


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.