Kıbrıs İlim Üniversitesi'nde öğrencilerine "Hoş Geldiniz" sürprizi

Kıbrıs İlim Üniversitesi'nde öğrencilerine "Hoş Geldiniz" sürprizi
19 Ağustos 2020 Çarşamba 13:19

banner9

“Önce Sen” diyerek öğrenci merkezli yola çıkan Kıbrıs İlim Üniversitesi pandemi içerisinde ve sonrasında öğrencilerini gıdadan barınmaya kadar birçok alanda yalnız bırakmamaya devam ediyor.

Gençlerin hedeflerini tecrübeli eğitimci ve idari kadrosuyla birleştiren Kıbrıs İlim Üniversitesi bu enerjisini sosyal sorumluluk alanına da maddi manevi yansıtıyor.

Üniversitenin idari kadrosunun denetiminde pandemi sürecinde öğrencilerin her ihtiyacını karşılayan Kıbrıs İlim Üniversitesi’nin özverili kadrosu eğitim hayatına kısa bir süre kala bu sefer de adaya gelen öğrencilere sürpriz gerçekleştirdi.

Turuncuyu seçerek adaya gelen öğrencilere hoş geldiniz imzalı kartlar ile birlikte gıda kolileri ulaştırıldı.

Bir evin ihtiyaç duyabileceği tüm gıda maddelerinin bulunduğu koliler öğrencilere evlerinde teslim edildi.

Bu durumdan memnun olan öğrenciler ise duygularını sosyal medyadan iyi ki Kıbrıs İlim Üniversitesi’ne gelmişiz etiketiyle paylaştı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.